Szentségimádási lánc a világ körül

2018. 05. 29.

Kedves Testvérem!

“Együtt – Őáltala, Ővele, Őbenne” – Szentségimádási lánc a világ körül

Jézus az Eucharisztia alapításakor felemeli a kenyeret és azt mondja: VEGYÉTEK, EZ AZ ÉN TESTEM! Meghív bennünket, hogy Ővele, és általa egymással is közösségben legyünk. Arra hívunk Benneteket, hogy június 2-án, Úrnapja szombatján délután 5-től együtt dicsőítsük az Oltáriszentségben jelenlévő Jézust. 2017-ben, Krisztus Király ünnepén 18 országban, 840 helyszínen, harmincezren imádkoztunk együtt.

A 2020-as Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve most világszerte 2020 helyszínen szeretnénk Jézust imádni, de ehhez az kell, hogy plébániátokkal, közösségetekkel Ti is velünk tartsatok! Legyetek részesei az eddigi legnagyobb szentségimádásnak!

A helyi közösségünkkel mi is összegyűlünk, hogy Krisztust együtt imádjuk.

Helyszín: Szent István Kápolna
Magyarország 2821 Gyermely, Tabán u. 20.

Szervező közösség: Szent István Kápolna

17 órától az Oltáriszentséghez való közelebb kerülésünket segíti: -Oltáriszentség litánia -Világosság rózsafüzér, Titok: aki az oltáriszentségben nekünk adta önmagát – taize és dicsőítő énekek -csend

Gyere, tarts velünk Te is, és jelentkezz!

A jelentkezési lap kitöltésekor kérlek ne felejtsd el jelezni, ha fel szeretnél iratkozni a NEK 2020 hírlevélre, melynek segítségével folyamatosan tájékozódhatsz arról, hogyan halad a 2020-as esemény előkészítése, és első kézből értesülhetsz programokról, bekapcsolódási lehetőségekről.

Várunk június 2-án!

Szeretettel,
Somlai Anikó
Szent István Kápolna