Májusi hírek

2016. 07. 21.

A Katolikus Egyházközség ünnepi alkalmai:

Május 1-én, a hónap első vasárnapján szeretettel várjuk az anyukákat, nagymamákat, keresztanyákat a Szentmisére, ahol értük imádkozunk, megemlékezünk róluk.

Május 07-én szombaton este Bajnán 18 órai kezdettel Erdő Péter bíboros úr a bérmálás szentségében részesíti egyházközségünk két fiatalját. Imádkozzunk értük, hogy bátran vállalják a nagykorúságot Krisztusban és megmaradjanak az Ő kegyelmében!

 

Május 15-én Pünkösdvasárnap 9:15- kor Szentmise lesz Gyermelyen, délután 16:00-kor Gyarmatpusztán Szentlélekhívó imádságra hívjuk a kedves testvéreket. Az előző évekhez hasonlóan gyalogos zarándoklatot szervezünk délután Gyarmatpusztára, mely a volt Barbara virágbolttól indul 15 órakor. Az imádság után közös beszélgetés, agapé lesz, melyre süteményt szívesen fogadunk, a többiről gondoskodunk.

Május 22-én Szentháromság vasárnapján a Szentmisében 5 gyermek járul először az áldozás szentségéhez. Imádkozzunk értük, hogy Jézus megtartsa őket szeretetében, és így találkozzunk velük a Szentmiséken!

 

Május 29-én Úrnapján Szomoron 8 órakor lesz a Szentmise. Kérjük az elsőáldozókat és a gyermekeket, hozzanak magukkal a körmenetre kis kosárban virágszirmot, amit az Oltáriszentség előtt szórhatnak majd.

Szeretettel várjuk Testvéreinket imaalkalmainkra, együttléteinkre!

 

Somlai Anikó hitoktató